Камиони / Електроника

МаркаМоделГодинаКолЦенаБележка
1 Iveco 75 E 15 1997 0 бр.
2 Iveco 75 E 14 1997 0 бр.
3 Iveco 75 E 14 1997 0 бр.
4 Iveco 75 E 14 1997 0 бр.
5 Iveco 75 E 14 1997 0 бр.
6 Man TGX 2012 0 бр.
7 Scania 143 1996 0 бр.
Бюлетин: