Камиони / Аксесоари

МаркаМоделГодинаКолЦенаБележка
1 Daf 85-430 2003 0 бр.
2 Daf 85-430 2003 0 бр.
3 Mercedes 814 1996 0 бр.
4 Scania 124 1998 0 бр.
5 Scania 124 1999 0 бр.
6 Scania 124 1997 0 бр.
Бюлетин: